Андрій Нижний – розробник навчальної програми для суддів з питань правозастосування і судової практики захисту прав споживачів

Співкеруючий партнер Hillmont Partners Андрій Нижний увійшов до числа розробників і викладачів серії спеціальних навчальних заходів для суддів.

4 листопада 2021 року Національна школа суддів України провела тренінги для майбутніх викладачів програм для українських суддів на теми “Захист прав споживачів: актуальні питання правозастосування та судової практики” та “Розгляд справ щодо сімейних спорів”. Обидві навчальні програми включені до матеріалів професійної підготовки для підтримання кваліфікації суддів місцевих загальних судів.

Андрій Нижний став одним із ключових доповідачів і викладачів програми. Його матеріали та напрацювання увійшли до програми тренінгу “Захист прав споживачів: актуальні питання правозастосування та судової практики”. Андрій та інші досвідчені судді під час підготовки майбутніх викладачів-тренерів для суддівських кадрів пояснили окремі аспекти та особливості викладання теми і виконання практичних завдань, опрацювали підходи до роботи із опитуваннями і запитаннями слухачів курсу.

Окрім вказаного навчального курсу, Андрій Нижний активно залучений до роботи над іншими освітніми програмами для суддів. Так, він бере участь у розробці курсу “Застосування принципу юридичної визначеності в адміністративному судочинстві”. Робота над курсом триває в рамках Проєкту Ради Європи “Підтримка судової влади України в забезпеченні кращого доступу до правосуддя”, в якому Андрій Нижний залучений як національний експерт.

share link share link share link