Андрій Нижний – в числі розробників і викладачів спеціального курсу для суддів в рамках Проєкту Ради Європи “Підтримка судової влади України в забезпеченні кращого доступу до правосуддя”

Андрій Нижний, співкеруючий партнер Hillmont Partners, керівник судової практики фірми, бере участь у розробці навчального курсу для суддів «Застосування принципу юридичної визначеності в адміністративному судочинстві».

Серію лекцій для суддів адміністративних судів проведуть Національна школа суддів України  спільно з Проєктом Ради Європи “Підтримка судової влади України в забезпеченні кращого доступу до правосуддя”. 15  червня 2021 року за сприяння Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду відбулося робоче засідання розробників проекту, на якому група експертів та майбутні слухачі курсу погодили структуру та тематичне наповнення інтерактивних лекцій, які включатимуть вирішення практичних кейсів і завдань до них.

Ініціатива відбувається в рамках Проєкту Ради Європи “Підтримка судової влади України в забезпеченні кращого доступу до правосуддя”, в якому Андрій Нижний залучений як національний експерт. Роботу проєкту координують Департамент правосуддя та правового співробітництва Генерального директорату з прав людини та верховенства права Ради Європи та Верховним Судом.

Загальною метою проєкту є надання підтримки органам судової влади України у реформуванні законодавства та вдосконаленні судової практики, а також у забезпеченні ефективного доступу до правосуддя відповідно до стандартів і рекомендацій Ради Європи. Строк реалізації Проєкту – 2021-2022 роки.

share link share link share link