Hillmont Partners оголошує про підвищення юристів

Юридична фірма Hillmont Partners із приємністю повідомляє, що Олена Ялієва отримала підвищення до посади старшої юристки практики стратегічних комунікацій, а Катерина Лазарчук підвищена до посади юристки практики міжнародних судових спорів. Підвищення колег є відзнакою їхньої результативної роботи в інтересах клієнтів та відповідального ставлення до завдань під час складних проектів впродовж останнього року.

Олена Ялієва здійснює моніторинг та аналіз важливих політичних і регуляторних напрацювань, проектів нормативно-правових актів, задіяна у підготовку низки важливих документів, які, зокрема, включають GR & PA стратегії, інформаційно-консультаційні огляди та звіти.

Асоційована партнерка фірми Альона Шуліма коментує: «Олена має гарний практичний досвід і відмінні аналітичні здібності. Активне залучення Олени до розробки зважених GR рішень для клієнтів значно сприяло розвитку та успіху практики стратегічних комунікацій. Цим підвищенням ми відзначаємо її професійний розвиток, ефективну роботу і командну взаємодію».

Катерина Лазарчук регулярно залучена до супроводу клієнтів під час складних судових та арбітражних проваджень на національному і міжнародному рівнях. Вона активно співпрацює з адвокатами практики, щоб надавати допомогу клієнтам фірми на усіх етапах планування і реалізації стратегій судового захисту.

Радник практики Андрій Чорноус коментує: «Катерина демонструє чудові професійні здібності, з великою відповідальністю і відданістю працює над важливими для безпеки бізнесу клієнтів завданнями. Ми дуже цінуємо її внесок у визнання та успіх нашої практики».

share link share link share link