Адвокати Hillmont Partners забезпечили відшкодування майнової шкоди іноземному інвестору внаслідок незаконних дій українського ліцензованого управителя активами

Юридична фірма Hillmont Partners успішно відстояла позицію авторитетного британського інвестора в рамках складного кримінального провадження в Україні.

Клієнт фірми інвестував мільйони доларів у масштабний проект будівництва комерційної нерухомості через управителя активами, ліцензованого в Україні. Однак, управитель не лише не інвестував кошти у будівельні роботи, але й продав майно третій стороні за невелику частину його ринкової вартості.

Юристи Hillmont Partners ініціювали кримінальне провадження за фактом розтрати грошових коштів інвестора-нерезидента посадовими особами компанії з управління активами. Під час надання правової допомоги клієнту командою Hillmont було проведено низку слідчих і процесуальних дій, а також виявлено суттєві докази протиправних дій. Наслідком таких дій стало успішне відшкодування майнової шкоди клієнту у розмірі понад 10 млн доларів США.

Інтереси клієнта у складній справі представляли радники Олексій Мягкий та Сергій Крижов, молодший юрист Анатолій Воронкін під керівництвом співкеруючого партнера Джеймса Харта.

 

share link share link share link