Hillmont Partners стала юридичним партнером форуму YES

Компанія Hillmont Partners стала юридичним партнером форуму Ялтинської Європейської стратегії (YES), який починається 14 вересня і триватиме в Києві три дні.

“Hillmont Partners значною мірою підтримує реформи в правовій сфері, бере активну участь у розробці законопроектів у судовій та правоохоронній сферах, тож участь у щорічній зустрічі YES для нас важлива як внесок в майбутній сталий розвиток нашої країни”, – каже Вадим Галайчук, старший партнер компанії.

Як відомо, форум YES був започаткований у 2004 році бізнесменом Віктором Пінчуком як майданчик для обговорення майбутнього України та ЄС. До 2013 року зустрічі проходили у Лівадійському палаці Ялти, але після анексії Криму Росією їх перенесено до Києва.

Hillmont Partners, заснована британськими та українськими партнерами, надає юридичні послуги інвесторам та компаніям, які працюють або збираються вести свою діяльність в Україні.

Для компанії на першому місці стоять інтереси клієнтів та їхнє інформування щодо всіх можливих ризиків інвестування в Україні. Зменшуючи ризики для клієнтів, Hillmont допомагає компаніям підтримати потенціал фінансового зростання України в період економічного становлення.

share link share link share link