Зусиллями практики вирішення міжнародних спорів Hillmont Partners укладено мирову угоду в рамках англійських судових проваджень

Практика вирішення міжнародних спорів Hillmont Partners та Astraea Group на чолі з Королівським адвокатом Джеймсом Рамсденом та Робертом Бедфордом забезпечили врегулювання спору в рамках англійських судових проваджень шляхом укладення мирової угоди.

Професійну допомогу у ході провадження також надавали баристер Філіпп Кун із 39 Essex Chambers та група англійських соліситорів із Preiskel & Co на чолі із Робертом Дугансом. Результат був досягнутий після отримання Судового наказу про всесвітній арешт активів у Високому суді Англії та Уельсу проти 28 відповідачів – фізичних та юридичних осіб у декількох юрисдикціях, як частини стратегії правового захисту, розробленої та реалізованої Hillmont Partners та Astraea Group.

Основне англійське судове провадження стосувалось стягнення коштів, заборгованих клієнту Hillmont Partners. Після успішних дій в англійському суді юристи Hillmont Partners супроводжували клієнта під час переговорів про врегулювання спору та координували підписання мирової угоди за англійським правом.

Основний позов в рамках англійського судового провадження включав вимоги відповідно до статті 423 Закону про неплатоспроможність 1986 року та вимоги про відшкодування збитків за незаконну змову у делікті. Основний позов був поданий на суму понад 230 млн євро. Укладення багатомільйонної мирової угоди на користь клієнта стало можливим завдяки тісній співпраці та взаємодії з юридичною командою Hillmont Partners на всіх етапах розробки та реалізації стратегії міжнародного судового захисту.

Інтереси клієнта у цій складній справі представляли радник Андрій Чорноус, старші юристи Сергій Регелюк та Іван Коваленко, юрист Богдан Новик на чолі з співкеруючим партнером Джеймсом Хартом.

share link share link share link