Юридична фірма Hillmont Partners відкрила офіс у Львові

У жовтні 2022 року юридична фірма Hillmont Partners відкрила офіс у Львові. Західноукраїнський офіс фірми зосереджений на повному юридичному обслуговуванні корпоративних і приватних клієнтів. Фахівці офісу супроводжують правові задачі національного та міжнародного бізнесу, що задіяний у підприємницькій діяльності у регіонах Західної України, а також захищають інтереси підприємців у судових та кримінальних справах.

Роботу офісу очолив відомий львівський адвокат Андріан Арцишевський, який увійшов до числа партнерів фірми. Андріан має понад двадцятирічний досвід юридичної практики і правового консалтингу. Він очолював юридичний департамент великої промислової групи, працював як адвокат у провідній юридичній фірмі Західного регіону. Спеціалізується на корпоративному праві, податковому плануванні, супроводі складних транзакцій та судових спорів в Україні та в іноземних юрисдикціях.

«Ми раді вітати приєднання до Hillmont Partners команди львівських адвокатів на чолі з Андріаном Арцишевським. Переконані, що досвід та компетенції колег ефективно посилять ресурси нашої фірми на території Західної України. У дні, коли Україна протистоїть військовій агресії, Львів та західноукраїнські землі відіграють значну роль як потужний центр ділової активності, де місцеві  підприємства та бізнеси, що пережили релокацію, продовжують працювати і розвиватися», – коментує Андрій Нижний, співкеруючий партнер фірми.

«Ми віримо у результативну співпрацю із Андріаном та його адвокатами, адже мали можливість особисто переконатися у їхньому професіоналізмі під час роботи над спільними клієнтськими справами», – доповнює співкеруючий партнер Джеймс Харт.

«Моя команда має за честь увійти до складу Hillmont Partners і координувати роботу офісу фірми у Львові. Наш регіон продовжує роботу і розвиток, залучає і захищає інвестиції, а ми з колегами продовжуємо оперативно забезпечувати якісну юридичну підтримку діючим і новим клієнтам, які вірять в Україну та її перемогу», – зазначає партнер Андріан Арцишевський.

share link share link share link