Hillmont Partners з сумом повідомляє про смерть Сергія Нижного, співкеруючого партнера

Юридична фірма Hillmont Partners повідомляє друзів, колег і партнерів про велику втрату –  14 січня 2021 року Сергій Нижний, співзасновник, співкеруючий партнер фірми, помер на 41-му році життя внаслідок хвороби.

Сергій Нижний здобув освіту в Хмельницькому інституті регіонального управління та права, Інституті держави і права ім. Корецького Національної академії наук України, був кандидатом юридичних наук, практикував як адвокат з 2009 року.

Сергій Нижний став одним із засновників Hillmont Partners в 2016 році і очолив у фірмі практику вирішення спорів. Сергій був одним з найсильніших судових юристів на національному ринку і консультантом у найскладніших судових спорах. Його робота була відзначена у міжнародних юридичних рейтингах The Legal 500, Benchmark Litigation, він також отримав визнання у національних дослідженнях юридичного ринку “Вибір клієнта: ТОП 100 найкращих юристів України”, Liga Zakon Awards.

Окрім юридичної практики, Сергій Нижний активно займався громадською діяльністю, працював над поліпшенням законодавчої бази. Активність Сергія як юриста і великого патріота України мала загальнонаціональне значення, і його смерть стала помітною подією.

“Сергій вклав свій значний досвід і багато енергії у створення і розвиток Hillmont Partners. Він здійснив великий вплив на стиль роботи команди, задав високий ритм, етику і якість юридичного консультування, – коментує Джеймс Харт, співкеруючий партнер Hillmont Partners. – Високоосвічений, інтелігентний, з великим серцем, з рукою на пульсі подій в Україні і у світі, з бажанням в однаковій мірі віддавати знання права туди, де вони найбільш потрібні – не важливо, простому громадянину, великому інвесторові чи рідній країні – таким був Сергій. Так він розумів свій професійний і моральний обов’язок, такою бачив роботу юридичної фірми Hillmont Partners. Це непоправна втрата для команди, нам його дуже не вистачатиме як друга, наставника, партнера”.

У Сергія Нижного залишилися дружина, дві доньки і син.

Юридична фірма Hillmont Partners закликає медіаресурси поважати приватність і почуття рідних Сергія, які зараз переживають велику втрату.

share link share link share link