Hillmont Partners зміцнює позиції в рейтингу The Legal 500 EMEA 2021. Вісім практик здобули визнання

З приємністю повідомляємо, що Hillmont Partners зміцнила свої позиції у нещодавно опублікованому рейтингу The Legal 500 EMEA, виданні 2021 року. Так, фірма відзначена серед провідних юридичних фірм в Україні, а її юристи рекомендовані у восьми практиках, включаючи:

  • Вирішення спорів
  • Енергетика
  • Банківська справа, фінанси та ринки капіталу
  • Комерційне, корпоративне право та M&A
  • Практика приватних клієнтів
  • Інтелектуальна власність
  • Адміністративне та податкове право
  • Кримінальне право

Співкеруючий партнер компанії Сергій Нижний, смерть якого у січні 2021 року стала трагічною втратою для команди, рекомендований як «лідер практики» в сфері вирішення спорів.

За відгуками клієнтів: «Сергій Нижний – висококваліфікований судовий юрист та надзвичайно ефективний проектний менеджер. Він – блискучий комунікатор та досвідчений фахівець із правових питань в енергетичному секторі України».

______

Hillmont Partners зміцнила свій рейтинг у практиці вирішення спорів, піднявшись на сходинку вище. Дослідники згадують Hillmont як фірму, що «володіє унікальною експертизою із врегулювання складних спорів за участі українських та східноєвропейських компаній і має особливий досвід роботи зі складними арбітражними провадженнями за двосторонніми інвестиційними договорами».

Рекомендовані фахівці: Джеймс Харт, співкеруючий партнер; Андрій Чорноус, радник; Іван Коваленко та Сергій Регелюк, старші юристи.

Окремі відгуки клієнтів:

«Команда практики вирішення спорів Hillmont складається з досвідчених фахівців, які мають досвід вирішення як національних, так і міжнародних судових спорів. Вони входять до десятки найкращих юридичних фірм України за рівнем проектів та кваліфікацією фахівців практики. Hillmont – одна з небагатьох українських юридичних фірм, яка має представництво в Лондоні, завдяки чому налагоджена тісна та ефективна співпраця з найкращими англійськими юристами».

«Команда надзвичайно компетентна та висококваліфікована. Робота виконується на різних рівнях: від молодших до старших юристів, в той же час партнери завжди беруть активну участь. Ми рекомендували клієнтам Hillmont, і вони були надзвичайно задоволені роботою юристів. Команда здатна впоратися з будь-яким завданням. Вони мають необхідний досвід та навички для пошуку рішення будь-якої проблеми, якою б масштабною вона не була”.

«Це команда, яка спеціалізується на вирішенні спорів та має низку відмінних результатів і виграних справ, що свідчить про їхній професіоналізм. На мою думку, це відмінна, прагматична та ефективна команда».

«Джеймс Харт – якісний менеджер, який володіє винятковим інтелектом та природною чутливістю для навігації поміж складних і мінливих запитам клієнтів. Він завжди поруч, коли ситуація вимагає виваженої та досвідченої поради фахівця».

«Сергій Регелюк і Андрій Чорноус – дуже надійні та працьовиті. Обидва – дуже перспективні фахівці на ринку у найближчому майбутньому».

_________

Практика енергетики також піднялася на один щабель вище і характеризується виданням як «дійсно унікальна завдяки поєднанню міжнародного юридичного досвіду з розумінням національних особливостей ринку та наявності відповідних ключових контактів».

Рекомендовані фахівці: Тетяна Миленька, радниця, керівниця практики енергетики.

Окремі відгуки клієнтів:

«У компанії працюють талановиті юристи, які мають глибокі знання, етичні цінності, значний досвід та в змозі вирішити будь-яку проблему, що може виникнути під час укладення угоди. Вони легко адаптуються до ситуації, та, насамперед, досить відповідальні. Це такі юристи, з якими кожен клієнт відчуває себе в надійних руках».

«Вони орієнтовані на залучення міжнародних інвесторів в Україну, що відрізняє їх від інших юридичних фірм. Це юридична фірма для підприємців, які мають намір інвестувати в Україну, особливо в енергетичний сектор».

«Ми дуже раді, що поради наших юристів завжди відповідають нормативним положенням, актуальним для енергетичного сектору. Досвід їхньої співпраці з енергетичними компаніями та управління юридичними ризиками у цьому секторі відіграли значну роль для нас під час прийняття рішення щодо співпраці».

 «Тетяна Миленька – зіркова юристка. Як керівник практики енергетики, вона вдало застосовує в роботі унікальні знання специфіки українського енергетичного сектору, оскільки займала керівну посаду в найбільшій державній газовій компанії України».

_________

Практика банківського та фінансового права Hillmont, яка, за даними дослідження «надає допомогу корпораціям і інвестиційним банкам, міжнародним фінансовим установам, позичальникам, спонсорам проектів, розробникам і інвесторам, міжнародним і національним кредиторам з питань фінансування на національному та міжнародному рівнях», підтвердила свої позиції в рейтингу.

Рекомендовані фахівці: Джеймс Харт, співкеруючий партнер

Окремі відгуки клієнтів:

«Ця команда надзвичайно уважно ставиться до деталей та дає практичні поради. Багато юристів проводять аналіз ризиків, але команда Hillmont дає точну оцінку ризиків проекту, який дозволяє отримати ефективніші рекомендації».

 «Прекрасно організована команда, яка здатна поєднати міжнародний підхід із досвідом та практичними порадами з питань українського законодавства».

«Джеймс Харт, безперечно, кваліфікований менеджер з прекрасним розумінням юридичної специфіки ринку. Компетентний і швидкий в роботі. Цілеспрямований, розуміє і враховує потреби клієнта».

_______________

Практика корпоративного права та M&A в черговий раз підтвердила свої позиції та характеризується як команда, що «досить активно залучена до супроводу складних угод в Україні, завдяки своєму досвіду в області корпоративного, комерційного права, фінансів, приватних інвестицій та регуляторних питань».

Рекомендовані фахівці: Джеймс Харт, співкеруючий партнер; Олександр Ільков, партнер; Альона Шуліма, асоційований партнер; Тетяна Миленька, радниця

Окремі відгуки клієнтів:

«Команда дуже сильна інтелектуально, орієнтована, насамперед, на потреби клієнта і віддана своїй справі, з надзвичайно високим рівнем комунікації. Команда застосовує новаторський підхід під час юридичного планування і структурування проектів, досягає якісних результатів цьому».

«Команда надзвичайно компетентна та висококваліфікована. Робота виконується на різних рівнях: від молодших до старших юристів, в той час як партнери завжди беруть активну участь. Вони приділяють значну увагу індустріальній специфіці бізнесу, в тому числі мають вузькоспеціалізовані та унікальні знання. Ми порекомендували клієнтам компанію Hillmont, і вони залишилися надзвичайно задоволені роботою юристів. Команда здатна впоратися з будь-яким завданням. Вони мають необхідний досвід та навички для пошуку рішення будь-якої проблеми, якою б масштабною вона не була».

«Юристи професійні на всіх рівнях. Команда досконально знає законодавство і судову практику. Фахівці фірми надають юридичні послуги на відмінному рівні за справедливою і розумною ціною».

«Вони володіють глибокими знаннями, прекрасним розумінням судової практики та потреб клієнтів».

«Джеймс Харт – чудовий керівник, який під час переговорів дуже тонко погоджує усі комерційні аспекти. Стиль його взаємодії із клієнтом дійсно надихає».

___________

Практику приватних клієнтів Hillmont дослідження рекомендує як команду, що «відходить від свого традиційного фокусу на питаннях міжнародного сімейного права, щоб частіше консультувати з питань структурування і захисту активів та інвестицій, а також управління репутацією», тоді як практика інтелектуальної власності фірми відзначена за “професіоналізм, відкритість та доступність”.

Рекомендовані фахівці: Джеймс Харт, співкеруючий партнер; Андрій Чорноус, радник

Окремі відгуки клієнтів:

 «Фірма володіє високим рівнем компетенції та знаннями із широкого спектру питань юридичної практики, послуги надаються на високому професійному рівні, в умовах відкритості та доступності».

«Вони спілкуються з клієнтами мовою, яка зрозуміла людям без юридичної освіти».

_____________

У цьому пандемічному році практика Податкового та кримінального права фірми успішно дебютувала в рейтингу. За даними дослідження, юристи практики податкового права Hillmont «варті відзнаки за відмінні знання податкового законодавства та значний досвід супроводу податкових спорів». Практика кримінального права вирізняється своєю здатністю ефективно допомагати «корпоративним клієнтам щодо запобігання та боротьби з шахрайством».

Рекомендовані фахівці: Ігор Пугайко, радник, керівник практики адміністративного та податкового права; Олексій Мягкий, радник, керівник практики кримінального права; Сергій Крижов, радник; Людмила Бойко, старший юрист; Олександр Воронцов, юрист

Окремі відгуки клієнтів:

«Hillmont допомагає нам оскаржити складне рішення державної податкової служби, яке істотно впливає на діяльність нашого бізнесу. Їхні поради вичерпні та дуже професійні. Запропоновані правові рішення та податкові концепції належним чином підготовлені та захищені. Особливо хотілося б відзначити їх за дослідження і аргументацію, а також за ідеальний баланс юридичних знань і практичного досвіду».

«Команда юристів з податкового права заслуговує на похвалу за відмінне знання податкового законодавства та неабиякий досвід врегулювання податкових спорів. Попри запровадження в Україні карантинних обмежень у зв’язку із пандемією Covid і, як наслідок, неможливістю зустрітися особисто, ми підтримуємо ефективний зв’язок з юристами і своєчасно та активно обмінюємося необхідною інформацією. Це доводить, що робота команди Hillmont справді орієнтована на клієнта і результат».

«Ігор Пугайко – головний радник у наших справі. Він застосовує принципи ноу-хау, має відмінне ділове чуття і завжди готовий до співпраці. Юрист Олександр Воронцов – наполегливий судовий юрист з постійним наміром досягнути високих результатів».

«Ми маємо дуже позитивний досвід спілкування та співпраці з Ігорем Пугайком та старшим юристом Людмилою Бойко. Вони дуже компетентні, мають добрі знання з податкового законодавства, швидко реагують на запити та надають економічно вигідні юридичні консультації. Вони відповідально підходять до справи та досягають позитивних результатів для нашого бізнесу”.

«Сергій Крижов надзвичайно організований та цілеспрямований, а працювати з ним – одне задоволення».

_____

Коментуючи рейтинги фірми та окремих юристів, Джеймс Харт відзначив: «Я надзвичайно пишаюся своєю командою і її фантастичним результатом. Це гідне свідчення наполегливої праці та великого професіоналізму нашого дорогого партнера Сергія Нижного, смерть якого стала для нас непоправною втратою. Ми щиро вдячні нашим клієнтам за співпрацю і довіру».

share link share link share link