Команда Hillmont Partners здобула нові перемоги в національних судах на користь українського офісу транснаціональної агропромислової корпорації

Адвокати Hillmont Partners продовжують захищати інтереси компанії групи Delta Wilmar в Україні в низці складних судових спорів в українських судах. Зокрема, здійснюють супровід клієнта у спорах щодо стягнення штрафних санкцій із недобросовісного постачальника сільськогосподарської продукції.

Наразі команда Hillmont Partners здобула дві перші перемоги у спорі з недобросовісним постачальником. Суд задовільнив позовні вимоги компанії у повному обсязі та постановив стягнути штрафні санкції у розмірі понад 2 млн грн з недобросовісного постачальника, який не виконав свої зобов’язання перед клієнтом за форвардними договорами.

Робота адвокатів фірми в частині захисту інтересів клієнта у решті спорів із недобросовісним контрагентом триває. Інтереси компанії групи Delta Wilmar у судових органах представляють радник Ігор Пугайко та юрист Олександр Воронцов.

* * *

Українські компанії у складі групи транснаціональної агропромислової корпорації Wilmar International з головним офісом у Сінгапурі, є одними із найбільших в Україні виробників тропічних масел і олійних культур. Вони входять до числа найбільших роботодавців та платників податків у південному регіоні.

share link share link share link