Hillmont Partners вітає нового партнера та керівника практики корпоративного права та M&A Валентина Засуху

Юридична фірма Hillmont Partners з приємністю повідомляє, що Валентин Засуха, досвідчений юридичний радник з питань корпоративних фінансів та інвестицій, приєднався до фірми у якості партнера і керівника практики корпоративного права та M&A.

Валентин Засуха — один із провідних фахівців на національному юридичному ринку, має потужний досвід. Спеціалізується на питаннях корпоративного фінансування (синдикованого кредитування, субординованого боргу, рефінансування, фінансування з передачею права власності кредитору), транскордонних інвестицій, корпоративної реструктуризації та реорганізації компаній напередодні та внаслідок значних M&A угод, консультує щодо організації роботи спільних підприємств та стратегій виходу із спільного бізнесу.

Валентин також консультує компанії і приватних інвесторів з питань корпоративного управління та регуляторних аспектів ринку банківських і фінансових послуг. Впродовж багатьох років він координував роботу юридичної функції в провідних національних інвестиційних компаніях, фінансових установах та фондах проблемних кредитів (NPL).

Джеймс Харт, співкеруючий партнер Hillmont Partners, коментує: «Ми надзвичайно раді, що Валентин приєднався до нашої команди і увійшов до складу партнерів фірми. Він дуже компетентний професійно і має лідерський досвід планування і супроводу юридичної роботи у транскордонних корпоративних та фінансових проектах за участі українських компаній. Впродовж останніх двох років наша фірма тісно співпрацювала з Валентином Засухою над декількома складними клієнтськими справами, пов’язаними із реструктуризацією заборгованості у міжнародних судах. Співпраця довела, що Валентин має вражаючу ділову хватку, а також він чудовий керівник проектів та командний гравець».

“Надання юридичних послуг, які найповніше реалізують потенціал бізнес-стратегій клієнтів – це моє особисте покликання. Я почувався впевнено та натхненно, співпрацюючи пліч-о-пліч з командою Hillmont Partners під час розробки виграшних стратегій правового захисту інтересів клієнтів. Вони – справжні бійці, надійні і витривалі. Моє приєднання до складу партнерів фірми вивело нашу взаємодію на новий рівень. Готовий активно співпрацювати і зробити свій внесок у розвиток фірми та її майбутні успіхи», – відзначає Валентин Засуха, коментуючи свою нову посаду.

share link share link share link