Команда Hillmont Partners покращила результати у рейтингу Best Lawyers

Міжнародний довідник Best Lawyers оприлюднив результати дослідження 2022 року і опублікував рейтинги найкращих юристів України за підсумками перехресного опитування учасників ринку.

Так, партнер Олександр Ільков, якого традиційно відзначали серед найкращих практиків у практиці нормативного регулювання, цього року отримав від колег найвище визнання у ній і названий «Юристом року».

Команда Hillmont Partners посилила індивідуальні результати у дослідженні, адже 3 фахівці фірми успішно дебютували у рейтингу:

  • Сергій Нижний, співкеруючий партнер, був рекомендований у сфері інвестицій (визнаний посмертно);
  • Тетяна Миленька, радниця, керівниця практики енергетики, названа в числі провідних юристів у секторі нафти і газу;
  • Олексій Мягкий, радник, рекомендований як фахівець з кримінального права.

Андрій Нижний, співкеруючий партнер: “Я надзвичайно пишаюся командою Hillmont Partners. Сергій Нижний в черговий раз одержав визнання серед найкращих юристів країни. Попри важку втрату для фірми, така відзнака результатів його роботи надихає і є взірцевим прикладом для нас“.

Олександр Ільков, партнер: “Дякую колегам-правникам за високу оцінку моєї роботи. Супровід складних проєктів у сфері регуляторної політики і зусилля, щоб діалог між бізнесом та державними інституціями щодня набував змісту – це моя професійна стихія. Маю намір продовжувати розвиток практики на ринку і свій подальший професійний ріст у ній”.

share link share link share link