Олександр Ільков увійшов до складу Консультативно-експертної ради Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей

Олександра Ількова, партнера Hillmont Partners, рішенням Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей від 28 січня 2021 року було включено до складу Консультативно-експертної ради Комісії.

Олександр Ільков – один із ключових експертів в Україні з питань регуляторної політики та взаємодії з органами державної влади.  Досвід Олександра у сфері супроводження проектів у гральній індустрії включає в себе роботу з моніторингу регуляторного середовища в Україні напередодні і під час легалізації грального бізнесу, надання експертних роз’яснень щодо новоприйнятого закону іноземних профільним асоціаціям, підготовку коментарів та пропозицій щодо вдосконалення окремих аспектів регулювання.

У складі Ради Олександр надаватиме експертну допомогу з питань підготовки проектів законів та проектів регуляторних актів, спрямованих на впровадження в українське законодавство міжнародних стандартів і кращих світових практик регулювання ринку грального бізнесу. Також він допомагатиме в частині опрацювання механізмів зворотного зв’язку Регулятора із операторами та споживачами послуг.

*  *  *

Консультаційно-експертна рада Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей – спеціальний дорадчий орган, який діє на громадських засадах і має на меті підготовку рекомендацій та пропозицій щодо розвитку державного регулювання і державного контролю у сфері азартних ігор та лотерей в Україні для розбудови інвестиційно привабливого і конкурентного ринку.

share link share link share link