Ольга Стахєєва-Боговик приєдналася до команди Hillmont Partners

Перспективна юристка, спеціаліст з міжнародного фінансового та банківського права Ольга Стахєєва-Боговик стала частиною команди правників Hillmont Partners.

Її 10-річний практичний досвід у веденні справ, пов’язаних з процесами реструктуризації і банкрутства компаній, у тому числі з іноземним капіталом, нададуть впевненості клієнтам Hillmont Partners у надважких ситуаціях,

– коментує Вадим Галайчук, партнер Hillmont Partners.

Ольга Стахєєва-Боговик має досвід роботи у великих консалтингових компаніях, зокрема KPMG-Ukraine, PMC Doshkilnyk, які, окрім юридичного консультування, спеціалізувалися на консультуванні податковому та фінансовому.

Набуті практичні знання і глибинне розуміння економічних процесів і тенденцій, що впливають на стабільність компаній, стануть у пригоді при роботі з клієнтами, переконані в Hillmont Partners.

Останні роки Ольга працювала над адаптацією та апроксимацією українського законодавства до правового поля Європейського Союзу та асистувала в Міжнародному університеті Вісконсина в Україні.

Це означає, що клієнти Hillmont Partners отримають не просто загальне консультування, але й практичні поради щодо опанування нюансами ведення бізнесу в різних країнах Європи.

share link share link share link