Партнер Hillmont Partners Олександр Ільков призначений координатором новоствореного GR-Комітету АПУ

Юридична фірма Hillmont Partners вітає та підтримує створення GR-Комітету Асоціації правників України (АПУ). Про його запуск було оголошено на засіданні Правління АПУ 14 вересня 2021 року. Координатором роботи GR-Комітету призначений Олександр Ільков, партнер Hillmont Partners, відомий в Україні фахівець з питань взаємодії з органами державної влади та зв’язків з громадськістю, регуляторної політики та управління ризиками.

Олександр Ільков має звання «Заслужений юрист України», рекомендований міжнародними довідниками The Legal 500 EMEA та Best Lawyers, яким визнаний юристом 2022 року у сфері регуляторної практики. Впродовж багатьох років він підтримує діяльність та ініціативи АПУ, входив до складу Правління АПУ у 2013-2019 роках.

GR-Комітет АПУ має на меті амбітне завдання із побудови та розвитку інтелектуальної і проактивної спільноти фахівців з питань Government Relations та Public Affairs, професійне спілкування і співпраця яких побудовані на ключових засадах професійної етики та високих міжнародних стандартах якості надання GR-послуг в цілому. Робота комітету передбачатиме інтерактивність і діалог, випуск практичних інформаційних продуктів, налагодження доступу до сучасних фахових знань.

Олександр Ільков прокоментував ініціативу зі створення GR-Комітету АПУ: «Впродовж останніх років тема Government Relations набула неймовірної популярності серед учасників ринку юридичних і адвокатських послуг, які активно просувають власні продукти із законотворчості, регуляторних інновацій, лобізму. У рамках спеціалізованого комітету в АПУ плануємо активно працювати над формуванням культури надання і споживання послуг з GR та лобіювання, що, передовсім, будується на готовності та вмінні GR-консультантів у своїх послугах поєднати інтереси бізнесу, суспільства і держави. Запрошуємо до співпраці, відкриті для зустрічних ідей і пропозицій!».

share link share link share link