Hillmont Book Club Buddies – ми любимо книги, свідоме читання, людей і життя!

Ми задумали літературний клуб Hillmont ще наприкінці минулого року. І хто знає, як довго б відкладали запуск, якби не карантин.

Частина команди, що працювала дистанційно, швидко адаптувалася до нових умов і налагодила усі процеси ефективної віддаленої роботи. Проте так само швидко ми відчули, що нам не вистачає особистого спілкування з колегами, неформальних взаємин, дружньої підтримки, обміну новинами і жартами під час ранкової кави в офісі. Як і зв’язку тих, хто в офісі, з тими, хто вдома.

У ці дні ми особливо усвідомили, як згуртовано ми зростали професійно і особистісно, як надихали один одного не лише на спільний результат, але й на потужну роботу над собою. Як краще ми раніше відчували один одного – і як легше було від того працювати разом.

Ми почали думати про формати онлайн ініціатив, щоб продовжити спілкування на позаробочі теми. І згадали про те, що задумали, але не здійснили.

Так народився Hillmont Book Club Buddies – наш читацький клуб. Незалежно від онлайн/офлайн форматів, він живий, теплий, надихаючий. У ньому ми не просто обираємо книги і ділимося рекомендаціями та враженнями від прочитаного. Ми спільно визначаємо тематичний і жанровий напрям, читаємо твори і разом розмірковуємо про силу кожної книги, про головні змістові інсайти та слід, який вона по собі залишає у нашого колеги як читача. Ми відкриваємо один одного по-новому.

Спільні обговорення прочитаного та змістовні дискусії між учасниками клубу Hillmont Book Club Buddies на теми окремих творів довели, наскільки різними ми усі є за вподобаннями і враженнями, наскільки цікавий вибір літератури та авторів ми робимо. Але ці зустрічі також показали, якими глибокими і небайдужими є наші колеги за своєю суттю, як враження від прочитаних творів розкривають риси їхнього характеру, які не завжди очевидні через шквал робочих питань.

Цього літа думки учасників Hillmont  Book Club Buddies вирують навколо людини. Сила та можливості людини в бізнесі та соціумі; образ людини в автобіографіях, мемуарах та документалістиці; людина як праобраз художнього чи історичного персонажу – три основні напрями нашого літературного літа.

Hillmont Book Club Buddies – клуб яскравих інтелектуальних та емоційних діалогів, і у нас на його розвиток великі плани! Продовжуємо читати, жити, розвиватися і ділитися цікавинками про прочитане на сторінках фірми у соціальних мережах.

Читайте нас, читайте з нами – Facebook, LinkedIn.

share link share link share link